Krista Lensin

Kroonika peatoimetaja säras otseloomulikult kõige võimsamalt üle terve peo, täites oma peoperenaise rolli täiel määral. Krista rääkis Publikule, et kleit oli selle ürituse tarbeks värskelt nõelasilmast tulnud.

Anu Saagim

Ka teine Eesti meelelahutuse asendamatu raudvara Anu oli tõeliselt truu oma Gatsby-stiilile omase kostüümivalikuga. Nagu glamuuritarile kohane, otse 20ndatest.

TV3 powertiim

Oma elegantsete rõivastega ei valmistanud selle ajastu suurimad fännid TV3 esidaamid Sirje ja Annely rahvale pettumust. Mõnusaks lisaks nende igihaljas tandemis on TV3 uudiste uusim liige, uudistereporter Keili Sükijainen, kes nägi oma seksikas kleidis välja nagu supermodell Kate Upton. Stiilsus kuubis!

Hanna-Liina Võsa

Artistina tuli Hanna-Liinal õhtu jooksul mitu korda kehakatteid vahetada ning võrdselt kaunis oli ta nii küütlevas kleidis, milles Ita Everi auks ballaadi esitas, kui ka Ingmar Jõelaga koos hoogsat tantsukava vehkides.

Tanja Mihhailova

Tanja üllatas publikut lizaminelliliku välimusega, peites oma kireva punase peanupu musta lühikese paruka alla. Boonuspunktid ka tema paljastava seljaosaga süsimustale pikale kleidile. Tõeline pilkude magnet!

Triin Luhats

Produktsioonifirma Ruut esileedi Triin Luhats oli valinud õhtutualetiks beeži pitskleidi, millele andis suurepärase lõppviimistluse põnev soeng ja ajastutruu meik.

Kristel Mardisoo

Tanel Padari kaunis kaaslanna Kristel pakkus oma sinise kleidikesega üldises domineerivas musta-kuula-beeži värvipaletis tagasihoidllikku vaheldust. Siivas soeng ja maitsekas jumestus tegid kaunitari veelgi kaunimaks.

Annika Potter ja Lauri Viikna

Kahtlemata kõige säravam meelelahutuskorüfeede paar. Lauri kaasale Annikale eriline kiitus vallatute aksessuaaride, helkiva kleidi ja siredate säärte eest.

Diana Klas

Nagu daam otse ajamasinast või mõnest vanaaegsest filmist. Näha on, et Diana kostüüm oli äärmise hoolikusega läbi mõeldud, kuna sellist kübarat ikka annab otsida...

"Padjaklubi" preilnad

Grete Klein ja Kristel Aaslaid liuglesid parima teleseriaali auhinda vastu võtma fantaasiarikastes kostüümides ning erilised plusspunktid teenib Kristeli vallatu õlapaljastus ja Grete koketeeriv peakaunistus!