Söakate väljaütlemistega tuntust kogunud tegus blondiin ei veeda aga aega niisama rannas peesitades, vaid võttis vastu töise väljakutse paljude kuulsate ja rikaste meelispuhkepaigas Marbellas. "Marbellasse tõi mind töö. Olen viimased 6 aastat olnud seotud, kord vähem, siis taas rohkem, rahvusvahelise hotelligrupiga MC Hotels, kellele kuuluvad Tallinnas ka kaks hotelli – Schlössle ja St. Petersbourg," rääkis Pulk trendiinimeste seas ülipopulaarse allahindlus-ostuklubi FashionDays moeblogile antud intervjuus.

Pulga sõnul suureneb Marbellas aasta-aastalt vene keelt kõnelevate külaliste hulk, kes on äärmiselt tänulikud, kui nendega suheldakse emakeeles: "Kuna valdan vene keelt vabalt, siis ongi minu roll siin olles hoolitseda heade kliendisuhete eest. Ühtlasi saan täiendada siin olles hispaania keele oskust."

Kuulsuste ühes meelispuhkepaigas Marbellas on Pulk juba silmast silma seisnud ka mitmete staaridega - näiteks on ta rannaparadiisis kohanud musklimehest näitlejat Dolph Lundgrenit ja hurmur Enrique Iglesiast.

Mida Jana Pulk Hispaanias täpsemalt teeb, saad lugeda Fashion Days Eesti blogist.