Esimesest reast alates poseerivad teletäht Krista Lensin, lauljatar Charlene, "Tõehetke" Lilit, tantsutäht Olga Kosmina, strippar Svetlana, kirjanik Kerttu Rakke, näitleja Diana Klas ja ajakirjanik Ingrid Tähismaa.

Millisel mehel jääb su pilk kõige kauemaks peatuma? Kellele annad täispuntid? Esireast muusikud Rolf Junior ja Robert Vaigla, saate "Unistuste printsess" prints Roberto de Silvestri, strippar Marco, fotograaf Indrek Galetin, koreograaf Jüri Nael, tikimees Jürgen Veber ja strippar Farmi Gabriel.

Milline oli meeluolukaim kallistus ja seksikaim keerutus tantsupõrandal? Esireas lustivad ülemeelikud tüdrukud, ärimees Oleg Ljadov ja lauljatar Laura, näitleja Arvo Kukumägi ja bravuuritar Anu Saagim ning tantsupõrandal Kukumägi poolt kaissu haaratud daam, muusik Erich Krieger elukaaslasega, ärimees Andres Peets poliitik Marianne Mikkoga, kõhutantsija Ines Karu ja Jürgen Veber ning taaskord tantsuhoos Oleg Ljadov.

Kes lustisid peol kõige rohkem? Kellel on lõbusaim tuju? Üks pilt räägib rohkem kui sada sõna... Galerii esireas Farmi Gabriel koos Adelinaga, Linnar Priimägi kaaskonnaga, Beatrice unistuste printsi Roberto de Silvestri ja härra Salapärase seltsis, Kirsti Timmer ja Angela Aak, ajakirjanik Ingrid Tähismaa, "Reporteri" kaubamärk Jürgen Fogel koos kaameramehega, bravuuritar Anu Saagim ja Kroonika staarajakirjanik Ilona Talumets ning Heili Klandorf kaaslasega.

Hea lugeja! Kirjuta kommentaariumisse, kes on sinu arvates seksikaim ja ebaseksikaim piduline!