Stand-up komöödiat meenutavas monoloogis tõdes Kersna sedagi, et valetaks, kui ütleks, et rahvast on palju. "Teid on umbes sama palju kui Kanepis," võrdles eelmise nädala raamatuesitlusi Lõuna-Eestis teinud mees.

Küll aga leidis tänu mitte liiga suurele huvile Kersnaga jutuajamisvõimaluse iga soovija. Paljud järjekorras pühendust ja allkirja ootavad tõdesid Kersnani jõudes, et on temaga varemgi ühel või teisel eluetapil kohtunud. Üks noormees ulatas aga suisa telefoni, mille teises otsas oli tema isa, kellega palus Kersnal mõned sõnad vahetada. Südamlikest vestlustest sõnas Kersna saavat inspiratsiooni ja tuge ning paistab, et sama said ka kohalolijad, kellest mõni nii kõne ajal kui autogrammijärjekorras lausa pisaraid liigutatusest valas.

Rahva Raamatu müüjanna sõnul olid nad hästi valmistunud suureks tungiks täna ning eilegi müüdi esimene osa päevast seda raamatut metsikult. Tema sõnul on tavaline, et esitluspäeval on huvi suur, ent et n-ö tavapäeval mõni kodumaine teos nii menukas oleks olnud, ta ei mäleta.