Martin kehastab sarjas täna 58-aastast Antonio D'Amicot, kellega Versace oli suhtes 15 aastat, kuni mehe surnukstulistamiseni 1997. aastal oma kodumaja ees. Paraku ei suutnud hurmurist latiinostaar (kes muuseas samuti gei) D'Amicole muljet avaldada ning erilise pettumuse valmistas stseen, kus Versace armsama käte vahel hinge heidab, vahendab The Guardian.

"Stseen, kus Ricky Martin Versace keha oma käte vahel hoiab, on naeruväärne," kõlab mehe hävitav hinnang. "Võibolla on see režissööri poeetiline nägemus, aga just nii mulle see paistis."

Tegelikkuses olevat mees nende Miami häärberi aias kohvi joonud, kui Versace trepilt hommikust ajalehte tooma läks ning oma surmale vastu kõndis. Nad leidsid moeikooni surnukeha koos teenriga maja eest vereloigus lamamas. Oma armsama keha ei saanud ta enda sõnul aga kunagi sedasi hoida, nagu sarjas näidatakse.

"Sel hetkel läks mul pilt ees mustaks ja mind tõmmati eemale, ma ei näinud eriti midagi," nentis D'Amico.

Tapja, kelleks osutus 27-aastane sarimõrvar Andrew Cunanan, lasi end sealsamas maha ning tema motiiv tapatööks on siiani mõistatus.

Sarjas olevat D'Amico sõnul veelgi kahtlaseid kohti: ühes stseenis läheb Edgar Ramireze mängitud Gianni Versace endast välja, arvates, et paparatso tabas neid kompromiteerivale pildile, kuigi kallim kinnitab, et nad ei varjanud kunagi oma seksuaalset orientatsiooni, isegi mitte enne nn ametlikku kapist väljatulekut 1980ndatel.

"Elasime nagu tavaline paar, see polnud kunagi probleem," sõnas ta.

D'Amico kinnitab, et sarja tegijad ei võtnud temaga kordagi ühendust, et konsulteerida, kuidas asjalood tegelikult olid ning on kokku keerutanud loo, mis põhineb kuulujuttudel ja libauudistel. Pahameel on suisa nii suur, et mees lubas sarja episoodi eetrissejõudmisel koguni mitte vaadata.

D'Amici eest hoolitseb tapetud elukaaslane ka haua tagant: mees saab Versace testamendi alusel kuni surmani igakuiselt 30 000 dollarit elatusraha.