Michael Douglas ja tema abikaasa Catherine Zeta-Jones tahtsid 100. sünnipäeva tähistavat meest rõõmustada ning korraldasid talle Beverly Hillsi hotellis ühe meeldejääva peo, kirjutab DailyMail.

Peole oli kutsutud Kirk Douglase 150 kõige lähedasemat sõpra ja tuttavat, kes staari auks sõna võtsid. Kohal oli ka tema ihuarst, kes oli talle juba mitu aastat tagasi lubanud, et kui Douglas elab saja aastaseks, võib ta viina võtta. Arst pidas oma sõna ja näitlejale pakutigi koomiliselt suurest klaasist kärakat mekkida.

Kirk oli kõigest väga liigutatud ja tema silm säras, kui tema poeg ja Catherine Zeta-jones teda soojade suudlustega õnnitlesid. Michael ütles oma kõnes, et tähtis pole vanus, vaid hoopis elatud elu ja tema saavutused: “Pean oma isa puhul kõige uskumatuks tema elu kolmandat vaatust. Ta on oma karjääri jooksul nii palju saavutanud, kuid teda on tabanud ka ebaõnn — poja kaotamine, helikopteri õnnetus, infarkt — kuid ta on oma elu kolmandas vaatuses saavutanud nii palju ja ma leian, et see on üpris hämmastav.”