50-aastane megastaar on juba pikemat aega hoidunud avalikkuse tähelepanust, ent kolmapäeval nähti teda ühes Londoni pargis oma poega ringi kärutamas. Hoolimata abieluprobleemidest, paistis Janet särasilme ja rõõmus olevat, kirjutab Daily Mail.

Väidetavalt said Janet Jacksoni suhtele Katari miljardäriga saatuslikuks kultuurilised erinevused. "Wissam tahtis abikaasat, kes peaks rohkem kinni moslemi traditsioonidest," rääkis üks allikas väljaandele Us Weekly, et muusikul oli vaja rohkem vabadust. "Janet tundis, et ta ei saa enam olla tema ise."

Jackson ja Al Mana, kes pole oma armuõnne avalikkuse ees eriti demonstreerinud, kohtusid 2010. aastal ühe luksusliku hotelli avamisel. Kaks aastat hiljem teatas paar kihlusest ning staarist pea 10 aastat noorem mees libistas naisele abielusõrmuse sõrme vaid mõned kuud hiljem. Janet pöördus oma miljardärist abikaasa tõttu islamiusku ning veetis senini enamuse oma ajast Qataris ja Dubais, kuid hiljuti kolis staar tagasi Londonisse.

Naise jaoks oli see juba kolmas abielu: aastal 1984 heitis nooruke lauljatar ühte oma esimese armastuse, r'n'b artisti James DeBarge'iga ning 1991. aastal režissööri René Elizondoga.