President tutvus Eesti arhitektide ja disainerite abil loodud Hektor Design Hosteli teenusekontseptsiooniga, selle tubade, külaliskorterite, jõusaali, joogasaali, raamatukogu ja ühisköögiga ning kohvikuga.

Hosteli 25 erineva toatüübi seas presidendisviiti küll ei leidu, kuid Kaljulaid kinnitas, et jäi oma ööbimisega disainhosteli kahetoalises külaliskorteris igati rahule.

Hektor Design Hosteli turundusjuhi Ildiko Siimoni sõnul oli riigipea külaskäik suur au ja üllatus ning omamoodi tunnustus kõigile butiikhosteli sündi panustanud osapooltele. „President oli teadlik meie hostelist ja kontseptsioonist ning see äratas temas uudishimu.“

Siimon tõdes, et Hektori peamine konkurentsieelis on see, et suudeti luua uus nišš Eestis - uut tüüpi disainhosteli kontseptsiooni, mis nii eestimaalastele kui välismaalastele tohutult huvi pakub. „Hektor pole lihtsalt ööbimiskoht, vaid omaette huviväärsus. Inimesed tahavad tulla vaatama ja kogema, mille poolest meie keskkond erineb hotellidest ja teistest hostelitest, ning meil on hea meel, kui suudame taas murda müüte ja ületada ootusi,“ rääkis ta.

Aprillis avatud Hektor Design Hostel majutab kuni 230 inimest ning hostelis on teretulnud ka külastajate lemmikloomad.