Eile õhtul nähti harilikult New Yorgis resideeruvat 32-aastast Culkinit Bristolis, kuhu mees oli saabunud, et teha kaasa oma muusikust sõbra Adam Greeni etteastes ööklubis The Haunt, kirjutab E!Online. Ameerikas võrdlemisi rahulikult elutseval Culkinil ei olnud kohapeal pääsu üliaktiivsete ja kurikuulsate briti tabloidide eest, kes asusid meest juba hotelli saabudes jälitama.

Öösel kell 1, mil räsitud välimusega Culkin asus ööklubist lahkuma, põrkas ta taas kokku kõmufotograafidega, kelle kaameravälgud "maiuspala" vaatevälja ilmudes kohe sähvima hakkasid.

Paparatsode tähelepanust häiritud Culkin, kes tõenäoliselt sel hetkel ka kõige kainemas olekus ei olnud, asus seepeale piltnikke kõva häälega pimedatesse paikadesse saatma ning talle teele ette jäävaid kaameramehi agressiivselt eemale tõukama.

Tumedaid päikeseprille kandev Culkin püüdis pärast kähmlust päästa veel mis päästa annab ning üritas kiiruga lahkudes oma nägu salliga varjata. Tulemuseks paar päris kummaliselt michaeljacksonlikku kaadrit - nimelt olid salli näo ees hoidvate käte küüned kõik erinevates lõbusates toonides ära lakitud. 

Vaata, kuidas Culkin fotograafidega kähmleb SIIT.

Kõmumeedia on alates Culkini Inglismaale saabumisest kihanud oletustest, et varasemalt heroiini tarvitamise kahtlustusega mees on taas "libisemas". Nimelt nähti Culkinit öö varem Londonis redutamas, kus paar kohalikku teda esiotsa kodutuks hulkuriks pidasid. Täna aga käis mees räsitud ilmel Londonis ringi samades riietes mis eile õhtul, andes põhjust arvata, et tal oli seljataga pikk peoöö.

Vaata, kuidas Culkin koos Adan Green'iga laval Beach Boysi hitti "Kokomo" laulab: