Ent pärast seda, kui kaksikute tõsielusari läbi kukkus, pöörasid naised tülli. Õdedel olid kaelas laenud, mida nad ei suutnud maksta ning mitmed nende ärid läksid pankrotti, vahendab NY Post.

Õed kaklesid pidevalt ning ühel õhtul istusid nad koos autosse, ent autosõidu ajal pöörasid taas tülli. Naised kiskusid teineteist juustest ja üks õde kiskus teiselt rooli käest. Selline käitumine autoroolis päädis sellega, et nende maastur kihutas kaljuservalt alla.

Anastasia sai surma ning Alexandria arreteeriti ning pandi vangi, süüdistatuna oma õe surma tahtlikus põhjustamises. Kolmapäeval mõistis kohtunik Alexandria siiski vabadusse. Asitõendeid uuritakse ning kuniks pole vettpidavat tõendusmaterjali, et Alexandria sõitis tahtlikult kaljult alla, ei saa teda kinnipidamisasutuses hoida.

Naine soovib väga oma õe matustele jõuda ning on sündmuste kulgemisest äärmiselt traumeeritud.

Kaksikute spirituaalne nõuandja rääkis, et õed olid väga lähedased, hea huumorimeelega ja töötasid koos justkui õlitatud masinavärk.

Võimude sõnul oli Alexandria roolis, kui tunnistajad nägid õdesid autos vaidlemas. Mõne aja pärast nähti naiste autot juhitavust kaotamas ning maastur põrutas kõigepealt vastu seina ning paiskus siis kaljuservalt alla. Anastasia kuulutati kohapeal hukkunuks ning Alexandria toimetati toona raskete vigastustega haiglasse.