Anastassia tappis oma 24-aastase endisest sõdurist ja politseinikust armsama seksmängu käigus ning seejärel tükeldas mehe laiba. Anastassia lõikas mehel pea otsast, kasutades selleks kööginuga. Et sellest oli veel vähe, jätkas Anastassia oma võigast veretööd. Naine eemaldas Dima sisikonna, lõikas mehe näost välja põsed ning raius maha ka genitaalid. Ka käed-jalad ei jäänud terveks, needki olid tükkideks raiutud, vahendab Daily Mail vene meediat.

Anastassia ei pidanud ilmselt eriti oluliseks oma tegu varjata, sest osad tükid viskas ta prügiämbriga lihtsalt õue. Teised jupid pakkis kilekottidesse ning pistis pelmeenikoti kõrvale sügavkülma. Nii mõnedki lihakäntsakad aga rippusid naise korteris konksude otsas, justkui oleks tegu lihunikupoega.

Esialgu Anastassia küll eitas roima toimepanekut ning väitis, et leidis oma poiss-sõbra juba surnuna ning asus laipa tükeldama hirmust, et keegi just teda süüdlaseks peab. Nüüd on aga Nastja ka mõrva üles tunnistanud. Naine lämmatas mehe sidumismängude käigus seksuaalvahekorras olles.

Paarikese naaber Ljubov kirjeldas pilti, mis naise korteris avanes. "Mul õnnestus näha, missugune see kõik välja nägi. Dima liha rippus konksudel, soolikad olid sügavkülmas ja sõrmed-varbad vedelesid üle terve korteri," ahastas Ljubov.

Kui Anastassia parasjagu laipa tükeldas, helisas talle ta õde Ksenja, et küsida, millega õeraas tegeleb. "Tükeldan peika laipa," sõnas Nastja küllaltki ükskõikselt, mispeale Ksenja enda ja Nastja politseinikust isale helistas, et too võimudele teost teada annaks.

Anastassia minevik on samuti tume. Naise esimene abikaasa suri väga kahtlastel asjaoludel vahetult pärast pulmi ning naine oli ka psühhiaatriahaiglas ravil, kus viibis ligi poolteist aastat.

Ka nüüd ootab Anastassiat ees psühhiaatriline ekspertiis. Nastja ja Dima naabrid kirjeldasid, et paar oli väga lärmakas, neile pakkusid huvi BDSM ja okultism ning nad pidasid lausa iganädalasi orgiaid. Naabrite sõnul tegelesid nad ka sadomasohhismiga.

Dimitri viimased fotod on sotsiaalmeediasse üles laetud möödunud pühapäeva hommikul, mil ta koeraga jalutamas käis. Mees suri samal päeval.