Valeri Kirss oli just parasjagu tagurpidi parkimas, kui jälgis, et üks vanem naisterahvas tema teele ette ei jääks. Nõndaks haaraski naise ohutuse tagamine Kirsi kogu tähelepanu ning käis väike kõks. "Tagumine ots läks mõne sentimeetriga vastu, see oli jumala juhuslik, piinlik lugu," tõdes Kirss Publikule.

"Kõige hullem oli see, et viis noormeest, kes seal samas autoremondis olid, veel hüüdsid mulle, aga mina vaatasin seda prouat ja ei kuulnud..." jätkas mees ning tänas õnne ja oma kiiret reageerimist, et siiski murdosa sekundi jooksul hüüdlevaid noorukeid kuulis ja siiski suurema kahju jõudis ära hoida.

"Mul on niisugune väga suur veoauto, sellega ei näegi väikeseid autosid," täpsustas Valeri enda auto eripärasid ning lisas ka seda, et vahe, kuhu ta parkima asus, oli küllaltki kitsas.

"Vaatasin just teisele poole ja ei näinud, kui teised rõõmsalt karjatasid. Minul on tegelikult tagatulel väikene kriim ainult, ei olegi mingit kahju tekkinud," rääkis Kirss õnnetuse õnnelikkusest ning lisas, et kannatanul kannab kõik kahjud kindlustus.