Kõigest 24kg kaaluv tüdruk kirjutas end ajalukku, sest oli tänavu "Battlefrog race BFX24" võistlusel nii noorim kui ka ainus alla 18-aastane osaleja. Võistlusrada koosneb ränkadest takistustest ning on kokku pandud USA mereväe poolt, kirjutab NY Post.

Väike Milla läbis 58 kilomeetri pikkuse jooksutakistusraja, ujus kaheksa kilomeetrit ja ületas kokku 25 erinevat takistust, nagu näiteks köieronimine, okastraadi alt muda seest läbi roomamine ja 3,6 meetri kõrgusest seinast üle ronimine.

Milla ütles, et ta hakkas fitnessiga tegelema pärast seda, kui ta klassikaaslased teda narrima hakkasid. "Teised lapsed kutsusid mind koledate nimedega ja ei tahtnud mind mängudesse valida, ütlesid, et ma olen halb mängija," kirjeldas Milla oma otsuse tagamaid.
"Ma ei tahtnud, et keegi teine peaks end tundma nii, nagu mina tundsin. Seega otsustasin, et minust saab hea eeskuju teistele, keda ka võib-olla koolis kiusatakse. Kõik lapsed peaksid teadma, et nad võivad saavutada mida iganes vaid soovivad," jätkas neiu.

Milla alustas treeninguid isa Christiani käe all ning treenib viis päeva nädalas, kolm tundi päevas. Milla loodab, et tema saavutused on eeskujuks teistelegi nutipõlvkonna lastele.

A photo posted by Milla Star (@millastarfma) on Jan 11, 2016 at 2:38pm PST

A photo posted by Milla Star (@millastarfma) on Jan 3, 2016 at 11:25am PST

A photo posted by Milla Star (@millastarfma) on Jan 2, 2016 at 1:17pm PST

A photo posted by Milla Star (@millastarfma) on Dec 22, 2015 at 4:01pm PST

A photo posted by Milla Star (@millastarfma) on Dec 30, 2015 at 3:04pm PST