50-aastase miljardäri on brittide juhtiva kõmulehe The Daily Maili Vene meesdiast üles nopitud oletuse kohaselt leidnud 41-aastane baleriin Diana Višneva. Lähedastest suhetest tantsijannaga sahistati juba mitu aastat tagasi.

Mariinski balletitrupi liige Višneva elab praegu Londonis, tantsides Kuninglikus Ooperimaja "Anna Kareninas". Kuuldavasti abielus baleriin käis pühapäeval Chelsea hooaja avamängule kaasa elamas ning tema Facebookis on pildid sellest, kuidas ta meeskonna fännisalliga poseerib.
Abramovitši küll mängul polnud – meest nähti viimati Peterburis. Oligarhi kõneisikud lükkasid kuuldused praeguseks veel ümber.


Mis aga saab abielust? Abramovitš on kuuldavasti plaanimas lahutada Venemaal, kuna see on tema jaoks soodsam lahendus. Kas mehe kolmas ning peagi endine ärinaisest ja kunstikogujast abikaasa Daša Žukova (36) sellega ka päri on või eelistab lahutada riigis, mille seadused talle rohkem käsevad välja maksta, näitab aeg. Kuna Žukova on aga ka ise oma pere poolt püstirikas, siis ei pruugi valik siiski kuigi kriitiliseks osutuda – lisaks teatas paar, et lähevad lahku sõbralikult. Neil on kaks last: 7-aastane Aaron ja 4-aastane Leah.

Varasematest abieludest on Abramovitšil veel viis last.

Roman Abramovitš ja Daša Žukova