"Tahtsime teha linnapulma ja hakkasime otsima erinevaid võimalusi," kirjeldab Ljudmila pulma planeerimist ja selle kinopulmaks välja kujunemist. "Kõik, mis me leidsime oli registreerimine õnnepalees või kuskil väljas. Tundus kuidagi igav," jätkab vastne abielunaine.

"Mõtlesime, et seltskond väike, kõik on lähedased sõbrad ja tahaks midagi erilist." Kuna paar kavatses teha üllatuspulma, siis kinoüritus peredega tundus neile hea suitsukate olevat.

Kino, kus pulmapidu peeti, oli Coca-Cola Plaza Tallinna kesklinnas. Kinotöötajad tegid Ljudmila sõnul pruutpaarile elu väga lihtsaks. "Kui oli vaja kohale minna siis oli alati võimalik, kõiki asju mida vajasin oli neil pakkuda, väga meeldiv oli nendega asju ajada," räägib Ljudmila.

Viis minutit enne tseremoonia algust kukkus aga pruut trepil oma kulmu lõhki. "Nad leidsid isegi meigitooteid, et verine pruut jälle ilusaks teha," lisab Ljudmila lõbusalt.

Nõndaks tulidki Ljudmila ja Taneli 25 külalist omateada lihtsalt kinno ühiselt filmi vaatama. "Filmiks näitasime neile Kaval Ants Stuudio abil tehtud filmi meist, see oli umbes kümme minutit kestev lühifilm. Kui film lõppes, tulin mina saali juba pulmakleidis, algul oli tavariietes," kirjeldab Ljudmila üllatust.

Kui külalistega film vaadatud, toimuski sealsamas Taneli ja Ljudmila ametlik paaripanek. Pärast tseremooniat liikus peorahvas saali kõrval olevasse sviiti, kus söödi-joodi koos kokku tulnud lähikondlastega.