Enne seda, mil Kaja veel Toompea koridore kulutas, ei pööranud avalikkus naise Instagrami kontole suuremat tähelepanu. Ent siis, kui Kaja sammud europarlamendi koridoridesse seadis, elavnes õige pisut ka tähelepanu tema sotsiaalmeediale.

Kaja pole populaarsuse kasvades oma sotsiaalmeediakontode stiili kuigi palju muutnud. Instagram on jäänud niiöelda maalähedaseks ja on näha, et postitusi ei tehta süsteemselt ega analüütilise tagamõttega. Niisamuti kõigub fotode kvaliteet seinast seina, mis annab kogu profiilile inimliku puute.

Samuti tuleb tõdeda, et Kallase Instagrami profiil ei järgi maailmatrende. Kui praegu valitseb Instagramis pastelsete, minimalistlike ja pooltoonides töödeldud fotode ajastu, siis Kaja enimkasutatud filtriks on "Nashville", mida pakub foto töötlemiseks Instagrami rakendus ise. Eelnimetatud filter värvib piltide heledamad osad kollaseks ning varjud ning tumetamad alad muudab aga siniseks. Kaja Kallase teine lemmikfilter "Reyes" muudab fotol valged alad hallikaks. Instagrami originaalfiltreid osavamad instanäpud enam ammu ei kasuta, vaid töötlevad fotod eelnevalt arvutis või kasutavad üle maailma üht populaarseimat fototöötlusrakendust VSCO.

Kaja Kallase postituste sisu kõigub seinast seina. Nõndaks ei saa öelda, et tegemist oleks vaid professionaalset elu kajastava meediumiga. Pigem näeb Kallase fotojagamisharjumusest seda, et ta jagab enda elust pea kõike, ent mõõdukalt. Fotodevoost ei puudu kohtumine Facebooki juhtfiguuridega ning niisamuti leiab seal oma koha foto koos pojaga, kandmas lõbusaid maske. Lisaks töistele tegemistele jagub poliitiku digifotoalbumist ka melanhooliat ja nostalgiat.

Kaja Kallasel on Instagramis jälgijaid küllaltki tagasihoidlik arv: 4241.