Arreteeritud Bieber tunnistas TMZ andmetel hiljem, et ta on tarbinud nii marihhuaanat kui alkoholi. Lisaks sõitis ta uhke kollase Lamborghiniga, mis oli värskelt osalenud ebaseaduslikul kiirendusvõistlusel ja nagu oleks sellest veel vähe, selgus, et tema load ei kehti.

See "mõnus" kompott pani mehe trellide taha, kuid enne tuli vormistada ka ametlikud paberid ja teha politseifoto. Justini jaoks oli see esimene ja ilmselt ei adunud ta erinevate joovastavate toodete mõju all, et see pole reklaampildistamine, sest naeratas nii avalalt kui jaksas... ja samas veidi uduselt.

Igatahes kadus ta naeratus peagi, sest hiljem ootas ees käik kontuniku juurde, kes määras poisile kautsjoniks 2500 dollarit. See pole aga tema jaoks ilmselt suurm summa, arvestades, et politsei parklas ootab teda käest võetud kollane Lamborghini, mille väärtus umbes 250 000 dollarit. Koos temaga arreteeriti veel üks noormees, kelle oma on sama parklas nüüd omaniku vabanemist ootav punane Ferrari, mida juhtinud nooruk samuti kiirendusvõistlusel osalemise süüdistuse sai.

Miami politsei pika aja kuulsaimad kaadrid on Sinu ees: