“Tegu oli privaatse kahepäevase üritusega, kus olid ainult kutsetega külalised. Suurem osa rahvast olid sotsiaalmeedia figuurid ja staarid, kes tegelevad meelelahutusega,” sõnab Särglep Publikule. “Üritus algas rahulikult, kuid mõne ajapärast oli õhus tunda ärevust. See oli aeg kui staarid hakkasid kohale jõudma. Üritus toimus Weekend Festivali suurusel alal, kus kõik oli piiramatutes kogustes tasuta. Söögid, joogid, alkohol, päikeseprillid, erinevad tooted, atraktsioonid jne — kõik oli olemas.”

Katri ja Juhani viibisid üritusel kui sotsiaalmeedia brändisaadikud, kes olid palgatud Revolve Festivali ametlikku järelfilmi tootma: “Saime suhelda ja pidutseda paljude maailmakuulsate persoonidega. Kaasaarvatud Rihanna, Kendall Jenner, ASAP Rocky, Snoop Dogg, Alessandra Aambrosio, Winnie Harlow, Rick Ross, Chance the Rapper jpt,” loetleb Särglep peol viibinud tuntud inimesi. “Staarid sisenesid peaukse kaudu villasse, kust viis tee maja taha bassenialasse, kus oli ka lava. Staaride saabumist jäädvustati ning nende kohal viibimine oli oluline.”

Sündmuse peauksel kohtus Juhani ka hetkel maailma ühe kuulsaima supermodell Kendall Jenneriga: “Ta vaatas mulle otsa, naeratas ja me vahetasime paar sõna. Ta ütles: ”I love your style, keep it up!”. Kendall oli inimesena väga avatud ja chill, temaga oli kaasas viieliikmeline tiim, kuhu kuulusid Emily Ratajkowski, Alessandra Ambrosio, Winnie Harlow — kõik nad jätsid kustumatu mulje.”

“Eriline personaalne side oli mul räpparitega Rick Ross, Chance the Rapper ja Snoop Dogg. Nad esinesid üritusel ning hiljem jäid pidu nautima. Seisin laval Snoop Doggi kõrval ja filmisin tema igat liigutust ning kananahk ja külmavärinad läbisid mu tervet keha, kui ta legendaarseid palu mängis,” jagab Särglep muljeid.

“Tunne oli nagu oleks üritusel heade tuttavatega. Kõik olid avatud ja lõbusad. Kõik suhtusid kõikidesse austusega — vähemalt nii oli meie kogemus üritusel. See üritus jättis kustumatu mujle ja need emotsioonid saadavad meid veel pikalt,” on noormees rahul. “Kui küsid, kas ise ka pidutsesime, siis muidugi! Pritsisime šampanjat koos rulataja Nyjah Hustoniga ja tantsisime Rihannaga. Sisu tootmine, videoloome ja sisuturundus on puhtalt meie töö. Teeme seda professionaalselt. Mis puutub inimestega suhtlemisse, siis seda võtame alati rõõmsalt, läbi heade emotsioonide ja naljaga.”