18. august - paljasjalgselt Ärmal

18. augustil kutsus president Toomas Hendrik Ilves ministrid koos perekondadega Ärmale. "Kutsusin ministrid koos peredega oma kodutallu Ärmale. Kohtumist jääb meenutama ühiselt istutatud vaher," kirjutas president oma Facebooki lehel.

Lugupeetud ministrihärrad ja -prouad laekusid Ärmale koos perekondadega. Fotode ja ministrite Instagrami-kaadrite järgi sai selgeks, et tegemist oli rõõmsa hilissuvise üritusega. Üle pika aja kumas presidendipaarist ühtset hingamist - nimelt tervitasid Evelin ja Toomas Hendrik Ilves ministreid oma kodus paljasjalgselt. Kui pärast presidendi vastuvõtu aprillis spekuleeriti, kas Evelini ja Toomase abielus on kõik korras, siis kahekesi paljajalu olnud paar jättis mulje ühtsest liidust, justkui vahepealne jahe tuuleiil poleks nende abielu siiski kahjustanud.

19. august - väiketootjad Ärmal

19. august oli presidendipaaril taas tegus päev! President Toomas Hendrik Ilvese ja Evelin Ilvese kutsel kogunesid Ärmal Eesti toidu väiketootjad erinevatest piirkondadest ja mitmete söögikohtade peakokad. Kohtumise peateema oli Evelinile südamelähedane - Eesti köök kui Põhjala köögi osa, kuna Põhjamaid ühendav New Nordic Food organisatsioon võttis Eesti enda liikmeks. Kokad ja tootjad arutasid Ärmal ka osellest, kuidas kvaliteetne kohalik tooraine jõuaks stabiilselt meie söögikohtade menüüdesse.

Nukulikus kleidis Evelin Ilves, kes kandis jalas moodsaid platvormkingi, ja ruudulises särgis Toomas Hendrik jätsid taaskord mulje kui täiuslikust tandemist. President jälgis muhelusega, kuidas tema abikaasa Eesti toidu väiketootjad tervitas.

20.august - pidu roosiaias

20. augustil peeti Eesti Vabariigi iseseisvuse taastamise 23. aastapäevale pühendatud vastuvõtt Kadrioru roosiaias. Evelin Ilves üllatab uue šiki soenguga, kannab jalas glamuurseid platvormsandaale ning tema mündikarva kollaste nüanssidega pitskleit ei jätnud kedagi külmaks. 

Pildikeele põhjal on Evelini ja Toomas Hendrik Ilvese suhtes kõik korras. Nad ei seisa teineteisest eemal, külmas kauguses, nagu juhtus tänavu 24. veebruaril vabariigi aastapäeval. Sel õhtul varastab küll show vana rebane, Tallinna linnapea Edgar Savisaar, kes laekub proua Ilvese juurde pika roosiga ja vallutab kõikide online-väljaannete esiküljed.

Publikule on teada, et 21. augustil oli presidendikantseleile juba teada, et Kroonika avaldab Evelini seikluste kohta paljastuse.