TV3 uudisloos räägiti, et 2014. aastal üheskoos sõbranna Kerstin Koortiga promo-ja modelliagentuuri Invidia Agency OÜ loonud Laura Kõrgemäe viib seksi eesmärgil tüdrukuid USAsse. Enne reisi kohtuti tüdrukutega nooblites restoranides."

"Saime kokku Laura ja kahe mehega, I.J. Zand ja Oliver Moosus. Nad rääkisid sellest kui toredast reisist, kus saab lihtsalt lõbutseda ja pidutseda," meenutas üks ohvritest.

Tüdrukud lennutati Floridas asuvasse Naples Resorti, kus ootas neid ees miski muu kui lõbus poodlemine, palmid ja missivõistlus. "Kohale saabudes jõudis kohale, et kõik on väga kahtlane. Rääksin teiste tüdrkutega ja sain väga otsest informatsiooni, et mis seal tegelikult tegema peab," seletas ohver.

Naples Bay luksuslikku kuurorti reklaamitakse internetis kui "rannaäärset reisisihtkohta, kus luuakse kestvaid mälestusi". Naples on tuntud oma imekauni liivaranna, 5-tärni restoranide ja maailma parimate hotellide nimistusse kuuluva hiigelhotelli poolest. Muu hulgas saab mainekas kuurordis lõõgastuda spaas, šopata, mängida tennist, tegeleda aeroobika ja Pilatesega ning rentida jahte.

Vaata lähemalt, millise luksusega Eesti tüdrukud seksipüünisesse meelitati!