Kaci Sullivan arvab ise, et on maailmas ainus inimene, kellel on kahe lapse bioloogilise vanemana nii mehe kui naise soolised tunnused. Kui Kaci veel viie aasta eest naisena maailmas ringi käis, sünnitas ta oma esimese lapse, poja Graysoni ning oli ka lapse isaga abielus. Praegu on Kaci hormoonravil ning vahetamas oma sugu mehest naiseks. Tema teine laps Phoenix sündis juba keisrilõikega.

Kaci Sullivan jäi lapseootele tänavu veebruarikuus, kui lõpetas hormoontablettide võtmise. Tema lapse isa on tema 27-aastane elukaaslane Steven. Paar ei ole avalikustanud oma vastsündinud lapse sugu ning kavatsevad last kasvatada sooneutraalsena ajani, mil laps ise oma soo valib.

"Ma olen teise lapse sünni üle väga õnnelik ja tunnen suurt kergendust. Meie pere on nüüd ühe liikme võrra suurem," teatas Sullivan. Kaci sõnas ka, et tema lapsesaamist on tugevalt kritiseeritud, sest ta on niiöelda kahesooline inimene. Küll aga leiab ta, et tema keha ja elu on vaid tema, mitte kellegi teise asi." Mitte kellelgi ei peaks selle suhtes sõnaõigust olema peale minu. Ma ei ole võtnud vaevaks isegi kritiseerijatele vastata," sõnas ta ning ütles, et sünnitamine pole enam üldse vaid naistele.

"Minu mehelikkus ei kahanenud selle tõttu, et ma lapse ilmale tõin," sõnas Kaci, kellel tekkis sooidentiteedi kriis lapseeas. Sullivani esimene abielu lõhkes, sest tema abikaasa ei toetanud tema soomuutust. Lahutanud paar kohtus, kui Kaci oli 19-aastane ning nad abiellusid 2010. aastal. Kui Kaci käis oma 20. eluaastaid, tabas teda senisest sügavam kriis ning pärast poeg Graysoni sündi sai ta aru, et peab sugu vahetama.

Kolm aastat tagasi kohtus Kaci oma praeguse kallima Steveniga, kellega nad tunnevad, et on hingesugulased ja teineteisele loodud.