"Lapsel on vaja mängida, tal on vaja tegeleda millegagi, mille üle tema ise otsustab," lisas Ilves.

VIDEO:

Alates 26. aprillist on fotoring onkoloogiaosakonnas toimununud üks kord kuus.
Üritustest on osa võtnud Tallinna Lastehaigla Toetusfondi patroon Evelin Ilves ning fotoõpetaja Aivar Pihelgas. Kordamööda liitusid vabatahtlikud Ave Kaing-Kaabel ja Taavi Tõnisson Nukuteatrist, näomaalijad Ingrid Teder ja Larissa Pavlova, zooloog Aleksei Turovski, mustkunstnik Charlekas, Karlssonina esines Agne Kurrikoff-Herman, muusikat tegid Uku Suviste ja Triinu Taul ning pilte joonistas kunstnik Reet Helisabeth Karm.

FOTOD:

„Tahtsime kinkida pikki päevi haiglas viibivatele lastele rohkem rõõmu ja tegevust. Ja nagu paljud toetusprojektid, sündis seegi mõte mitmete ettevõtlike inimeste eestvedamisel,“ rääkis Tallinna Lastehaigla Toetusfondi juhataja Inna Kramer.

„Nimelt korraldas MTÜ Institute of Photography veebruaris Eesti esimese fotokonverentsi „Klõps“, mille piletitulu otsustati Tallinna Lastehaigla Toetusfondi patrooni Evelin Ilvese ettepanekul annetada Lastehaiga onko-hematoloogia osakonnale fotoringi käivitamiseks ja ühtlasi ka Nikoni digitaalkaamerate ostuks, millega fotoring tegevust alustas.“