Protseduuri enda nimi on microblading elik skalpellilaadse tootega lõigatakse kulmudesse sälgud, mis siis kosmeetilise tindiga täidetakse. Nõnda tunduvad kliendi kulmud hiljem loomulikumad ja täidlasemad.

Küll aga ei osanud Amanda ilmselt aimatagi, et ta kaunite kulmude asemel hoopis mädanenud silmnäo saab. Amanda, kes on ise meigikunstnik, ütles, et kohe pärast protseduuri olid ta kulmud väga valusad ja punased. Järgmisel hommikul ärgates nägi ta oma padjal aga verdtarretavat vaatepilti – tema kulmud olid lihtsalt näo küljest lahti tulnud ja lebasid voodis.

Ilmselt tabas Amandat allergiline reaktsioon mõne protseduuri käigus kasutet toote vastu. Ehkki ilukliiniku esindajad, kus Amanda protseduuril käis, väidavad, et tegu polnud sugugi põletikuga vaid allergiaga, arvab Amanda, et ta kulmudesse lõi infektsioon. "Ma polnud kunagi seda varem teinud ega teadnud, mida oodata. Ma olin nii hirmul," sõnas Amanda. "Ärkasin järgmisel päeval ja mu näonahk oli mu padja peal. Nägu oli paistes ja punane, ma läksin kohe arsti juurde, sest valu oli väljakannatamatu," jätkas naine.

"Tunne oli selline, nagu keegi sööks mu nahka. Ma olin suurtes valudes. Mu silmad olid nii paistes, et ei saanud autoga sõita. Ma ei saanud isegi lapsi kooli viia, sest mu silmad olid mäda täis."