USA värsket esiperekonda on pidevalt kritiseeritud nende uhkete Euroopast pärit rõivaste pärast ning võib-olla just seetõttu otsustas oma abikaasaga Arlingtoni rahvuslikku kalmistut külastanud Melania selga tõmmata hoppis Norisol Ferrari disainitud musta palitu, vahendab Yahoo News.

Suur hulk moedisainereid on Donald Trumpi poliitiliste vaadete pärast keeldunud Melaniale kostüüme loomast ja terve välismeedia jälgib sel põhjusel ka tema rõivavalikut eriti terava pilguga.

“Palun Jumalat, et meist saaks vähem vaenulik riik,” sõnas Ferrari väljaandele Women’s Wear Daily, et ei nõustu disaineritega, kes kavatsevad Trumpi boikoteerida. “Olen igasuguse diskrimineerimise vastu. Tahtsin anda talle tema enda häält. Naistele võimu andmine on minu jaoks kõige tähtsam.”

Ameerikas sündinud Norisol, kes on Colombia ja Venezuela päritolu, peab Melania Trumpi riietamist suureks auks, sest täna saab Melaniast USA ajaloos teine väljaspool suurriiki sündinud esileedi.

“Proua Trumpi visiit Arlingtoni oli minu jaoks eriti liigutav, sest minu bioloogiline isa on haavatud veteran. Tema kogemus ja saadud vigastused mõjutasid meie perekonda sügavalt,” lisas ta.

Ferrari keeldus paljastamast, kelle poolt ta möödunud sügisel aset leidnud presidendivalimistel hääletas, ent teada on, et enamik moetööstust pooldas Hillary Clintonit.

“Naistel ei teki tavaliselt moetööstuses selliseid võimalusi. Mul on väga vedanud, et mul nii kaunis muusa on,” ütles Norisol lõpetuseks.

Nutikas valik või mitte, 46-aastast Melaniat kritiseeriti sotsiaalmeedias kõvasti tema pahura ilme ja tumedate päikeseprillide pärast, sest mõne meelest oleks naine justkui matustele saabunud.

Samas jätkus välismeedial aga kiidusõnu Donald Trumpi tütrele Ivankale, kes erinevalt Melaniast, kolib koheselt oma abikaasa Jared Kushneriga Washingtoni elama. Ivankal olid seljas smaragdroheline mantel ja kleit, mis on väidetavalt ajatu elegantsi poolest tuntud Carolina Herrera looming.