Ty kurdab, et kõik tema tüdruksõbrad on lõpuks siiski endast väga väljas, kui järjekordne fännitar tänaval tülitama kipub. Manchesterist pärit mees peab sarnasust lausa mingitsorti needuseks, kirjutab Mirror.

21-aastane Ty Jones on Ed Sheeraniga isegi kehaehituselt uskumatult sarnane ning on kuulsa lauljaga täpselt sama pikk. "Tegelikult on isegi raske aru saada, kas mõni tüdruk tahab minuga käia minu enda pärast või selle pärast, et näen välja nagu Ed," kurvastab Ty.

Ty on terve elu olnud väga tagasihoidlik ning talle ei meeldi suur tähelepanu, ent nüüd peab ta sellega arvestama ja pidevalt enda ümber tekkivat naistesõõri kannatama.

"Hetkest, mil Ed sai ülemaailmselt kuulsaks, hakkasid fännid mind piirama, pidevalt soovitakse koos ka pilti teha," lisas Ty. "Ed on nii suur artist ja ma olen tema väga suur fänn, aga ma ei saa selle saatuse eest põgeneda. Inimesed lähevad hulluks, kui arvavad mind nähes, et kohtuvad Ed Sheeraniga."

Mees sõnab, et ka suhteelu on keeruline, sest ta peab alati väga põhjalikult vaagima, kas ta meeldib tüdrukule oma sarnasuse või ikkagi iseenda pärast. "Kui tüdrukud minuga koos tänaval pilti soovivad teha, on see minu paljusid tüdruksõpru minevikus väga häirinud ning see on ikkagi lõppenud lahkuminekuga," sõnas mees. "Seda on alati väga keeruline selgitada, sest ma ei saa selle vastu mitte midagi teha, ma lihtsalt näen selline välja."

Olgugi, et Ty ei pea üldse viisi ning talle on elevant kõrva peale astunud, pakutakse talle siiski suurte summade eest Ed Sheerani laval jäljendamist, ikkagi fonogrammi saatel. Sellistest pakkumistest Ty keeldub.