Nimelt leidsid sajad tuhanded inimesed, et kombinatsioon kurvikast naisest ja sportlikus vormis meesterahvast on pigem ebatavaline, ent siiski imeilus. Stephanie ja Arryni buduaaristiilis tehtud fotosessiooni jagati tuhandeid kordi.

Stephanie teatas mõni aeg tagasi Buzzfeedile, et ta lasti üsna kohe pärast piltide sotsiaalmeedias populaarseks muutumist töölt lahti. Naine töötas pangas ning asutuse seisukohad Stephanie ja Arryni pildistamise osas olid negatiivsed.

Fotosessioon, milles Stephanie kandis ujumisrõivaste alumist poolt, ent fotodel ei kujutatud paari täies alastuses, vaid sündsas buduaaris, pälvis siiski panga poolt palju halvakspanu ning Stephanie ülemuste sõnul ei kõlba selline teguviis nende asutuse "koguperepoliitikaga".

Stephanie sai samal ajal vallandamisega teada, et ootab last. "Ma ei saanud ennast kaitsta, nad olid juba otsustanud, et lasevad mu lahti," sõnas Stephanie kurvalt. "Ma töötasin nende heaks rohkem kui aasta. Pühendasin end täielikult sellele asutusele ja nüüd nad lihtsalt pöörasid mulle selja selle eest, et tegin midagi positiivset – näitasin, et naisekeha võib olla ilus igas suuruses. Ma olin selle üle uhke ja vallandamine tegi mulle väga haiget," kirjeldas Stephanie olukorda.

Vaata palju kõmu tekitanud pilte siin!