Toomas Uibo

Toomas Uibo

Toomas sündis 29. augustil 1972. aastal, tema isa oli Eesti näitleja ja lavastaja Väino Uibo. Tema imekaunis hääl võlus tervet Eestit, üheks kõige meeldejäävamaks rolliks oli poisil osa 1985. aasta filmis "Kevad südames". Praegu on Toomas tegev lennunduses, mis on tema kirg olnud juba lapseeast saati, laulmine on tahaplaanile jäänud.


Maarja-Liis Ilus


Maarja-Liis Ilus

37-aastase Maarja-Liisi karjäär sai alguse juba väga õrnas eas, 1984. aastal mängis ta muusikafilmis "Õnneseen" peaosa ja oli ETV laululaps. Naise karjäär muusikuna on ilma pausideta jätkunud tänaseni, praegu ootab kaunis naine oma esimest last.

Maria Listra

Maria Listra

Maria on laulupisiku külge saanud muusikapedagoogist emalt Liivi Listralt, ema käe all laulmise õppimist alustas ta juba väga noorelt. Ta võitis ETV laste lauluvõistluse "Laulukarussell" aastatel 1996 ja 1998. Listra on muusikat käinud õppimas ka Londonis ja tegeleb muusikaga põhitööna tänaseni.


Kaksikud Andres ja Kristja
n

Kaksikud Andres ja Kristjan

Tuuli Roosma ja Arbo Tammiksaare perre 23. jaanuaril 2009. aastal sündinud kaksikud Andres ja Kristjan said tuntuks saadetest "Meie aasta Siberis" ja "Meie aasta Austraalias", kus väikemehed teletegijatest vanematelt mõnel juhul kaamerad enda kätte haarasid.

Egert Soll

Egert Soll

Egert on ennast rahva mällu igaveseks talletanud Helle Karise esimese täispika mängufilmi "Nukitsamees" peaosalisena. Hiljem on mees pigem meedia tähelepanu vältinud, kuna tegu oli siiski ainult ühe filmiga kauges lapsepõlves.

Ott Lepland


Ott Lepland

Ott on tegelenud laulmisega juba varasest lapsepõlvest peale. Väikese poisina ilmus temalt neli kassetti: "Oti suvelaulud", "Oti jõululaulud", "Ott ja valged jänesed" ja "Ott ja sõbrad". Ansambliga Beergrass võttis ta lauluga "Lambarock" osa ka populaarsest telesaatest "7 vaprat" . Suure hoo tema hilisemale karjäärile andis saate "Eesti otsib superstaari" kolmanda hooaja võitmine, mees tegeleb edukalt muusikaga tänaseni.

Kelly Sildaru


Kelly Sildaru

2002. aastal sündinud Kelly on esimene eestlasest X Gamesi võistluse võitja ja maailma noorim kahekordne X Gamesi võitja, kahekordne juunioride maailmameister, ta alusatas suusatamisega juba 2-aastaselt. Kelly ei ole veel isegi täisealine, kuid teda peetakse juba üheks Eesti rahvusaardeks.

Henri Tamm

Henri Tamm

Henri sai tuntuks kunagisest menuseebist "Kodu keset linna", kus mängis kolme aasta vältel pere noorimat poega Henrit. Sarjast oli ta sunnitud lahkuma aastal 2007, kui hooaegade vahel läks sarjas elu viis aastat edasi. Toona vaid 13-aastane Tamm oleks pidanud mängima 16-aastast.

Liisi Koikson

Liisi Koikson

8-aastasest Kilingi-Nõmme tüdrukust Liisist sai tuntud nägu, kui ta osales edukalt "Laulukarusellis". 1992. aastal jäi ta kolmandaks, kuid aasta hiljem võitis oma vanuseklassis. Muusikaga tegeleb Koikson aktiivselt tänaseni.