2015. aasta juuni keskel kuulutas Harju maakohus pankrotis olevaks uksed sulgenud legendaarse ööklubi BonBon ja kõrbenud netiportaali TopTop omaniku Andres Peetsi. Toona oli ta üle 200 000 euro võlgu ja ametlike dokumentide järgi täiesti varatu. Lisaks seati talle ka ärikeeld. Mehe sotsiaalmeediat vaadates jääb aga mulje, et tänasel päeval on tema elu taas lille löönud — küll veedab ärihai üks hetk aega Nizzas uudistades, teisel kihutab ta kaatriga vahemerel.

Kuidas küll Peets endale luksuslikku elustiil veel jätkuvalt lubada saab, pole teada, sest erinevalt Facebookist, vaatab Creditinfost vastu hoopis nukram vaatepilt. Talle kuuluvate ettevõtete arv on nüüdseks korralikult vähenenud ja majandusaruaasta aruanded esitamata.

Andres Peetsil on hetkel osalus vaid ettevõtetes Linnameedia OÜ, Osaühing Spirit ja OÜ Postmar, millest viimased kaks pole viimases kvartalis riiklikke makse tasunud. Peetsil on OÜ-s Spirit 26,19-protsendiline osalus, kusjuures ettevõtte omakapital on viimasel kolmel aastal olnud 40 462 euroga miinustes.

OÜ-l Postmar läheb seevastu kummaliselt hästi — ettevõtte müügitulu tõusis 2016. aastal 376,5 protsentio võrreldes 2015. aastaga. Samuti on meeletu tõusu läbinud ettevõtte puhaskasum: kui varasematel aastatel on osaühing olnud miinustes, siis 2016. aastal teenis juba 130 065 eurot kasumit.