Kuuldavasti puhkab proua Ilves veel praegugi eestlaste asutatud kolme tärni hotellis Beach Road.

Publik uuris vabariigi presidendi avalike suhete nõunik Toomas Sildamilt, kas Evelin Ilves veetis aastavahetuse Kambodžal, eestlaste asutatud hotellis Beach Road ning viibib siiani seal? Samuti tundis Publik huvi, kui kauaks esileedi reisil viibib ja millal proua Ilves taas kodumaa pinnale maabub.

Vabariigi Presidendi avalike suhete nõunik Toomas Sildam saatis Publikule napisõnalise vastuse, kus ta kinnitab, et "Evelin Ilves viibib erareisil, mille kõik kulud kannab ise".

Kodulehekülg paljastab, et hotell Beach Road asub Sihanoukvilles ning on suure välibasseini ja basseinibaariga. Lisaks rõõmustab külastajaid kahekorruseline restoran ja baar, kus on võimalik vaadata spordisaadete otseülekandeid ja mängida tasuta piljardit. Kindlasti rõõmusta eestlasi see, et saadaval on tasuta WiFi-ühendus.

Muide, samal tänaval paiknevad sukeldumis- ja suveniiripoed, kohvikud, kino ja spaa. Hotell on 450 meetri kaugusel Ochheuteali rannast ja 600 meetri kaugusel Serendipity rannast. Jaipuri rahvusvaheline lennujaam jääb hotellist 20 km kaugusele.

Tubades on konditsioneer, kaabeltelevisioon, väike külmkapp ning privaatne vannituba koos kuuma dušiga.

Nälga ükski külaline tundma ei pea, sest restoran on avatud kella 07.00-23.00 ning seal pakutakse Aasia ja lääne roogi ning värskeid mahlasid ja kokteile.

VAATA FOTOSID SIIT.