Trikoos sekspomm, kes on Kroonika kaanel poseerinud nii piimavannis kui ka vahukoorest rinnahoidjaga, tõestas taas oma ideaalse vormiga, et vanus on kõigest number. Koos Anuga astus samal õhtul lavale ka ajakirja Anne&Stiil särav ilutoimetaja ning meigikunstnik Reet Härmat.

Publik uuris Saagimilt, mis on tema ideaalse vormi saladus. Anu ütleb naerdes, et kui talle ja Reet Härmatile tehti ettepanek rannarõivastes üles astuda, tabas neid šokk.

"Võtsime juba šoki tulemusena kolm kilo alla. Kuid mängu tuleb ka toitumine - sõin kuu aega vaid graavilõhet, pošeeritud muna ja avokaadot. Kui toitumisspetsialistid on varem seda menüüd soovitanud, olen nad välja naernud, kuid see tõmbab kõhu täiesti siledaks," räägib Saagim.

Endine Elu 24 peatoimetaja nendib ka, et pärast Postimehest lahkumist sai ta oma kvaliteetse elu tagasi. "Kui sa istud toimetuses arvuti taga, siis nosid ikka saia ja pirukaid. Kõige hullemad on veel küpsised! Samuti need lõputud sünnipäevad, kus kolleegid pakuvad torti ja kringleid. Kui ma uues kohas tööle hakkan, siis jätan sünnipäevadel krigli rumalatele..."

Saagim ütleb, et lõpuks ometi on tal hommikuti aega avokaado lahti lõigata, lõhele sidrunit pigistada, endale värske tomatimahl pressida ja toitu nautida.

VAATA FOTOSID: