"Näpud puha alles, papilloomkasvaja oli kõris. Oze -- some little cute tumor was in the throat," selgitas punkar oma haiglasviibimist. "Juhtus, et hakkas papilloom häälepaelte ette kasvama. Üsna harvaesinev olukord, aga on Eestiski veel juhtumeid olnud. Aitäh, kõik läks hästi ja ei pääse te minu kaunist lauluhäälest, varsti võin jälle kraaksuda laval. Kiitos, kaikki meni hyvin."

Et mõned pildi tõttu enne mehe selgitust pärima asusid, kas kõik näpud ikka alles, vastas Tamme: "Need näpud on lihtsalt 'victory' ehk siis minu võit. Kasvaja sai 1:0 pähe, paras talle, ise alustas."

Hiljem juba kodus olles läkitas Tamme sõpradele edasi lõbusaid sõnumeid. "Aga nüüd juba kodus ja näpud valmis pikki jutte kirjutama, õiget mõõtu klaviatuur, vana kooli sägana ei meeldi mulle sugugi telefoniga tippida. Jube palju erinevaid inimesi tahtis muga poes ja trammis pikalt vestelda, tegelikult ei tohiks ma täna üldse rääkida ja pean jahedaid pehmeid asju sööma, nende valik pole kuigi suur, seega ostsin kümmet sorti magustoite ning praegu söön täidetud mune ja hummust kõrvale, täitsa kummaline menüü," muljetas ta.

Kiiret paranemist Publiku poolt!