Samal ajal kui Friskede perekond on lahkunud Žanna elukaaslase Dmitiri Šepeleviga suisa sõjajalal ning mõlema poole pea kohal ripub suur küsimärk, mis puudutab Friske raviks annetatud rahade kulutamist, lasi Natalia Friske taas oma lemmikarstil veidi oma silmnägu tuunida, kirjutavad Vene väljaanded.

Erinevalt Hollywoodi tähtedest ei tule Vene staaril pähegi lukirurgiat varjata - vastupidi, ta reklaamib oma ihutohtrit suisa Instagramis ning tänab teda avalikult oma uue nospli eest.

"Saage tuttavaks suurepärase arstiga!!! Aram Arturovitš, teil on kuldsed käed!!! Iga kord tuleb teie juurde kui koju. Aitäh teile mu imelise ninanöpsu eest!" kirjutas ta sotsiaalvõrgustikku.

Kuuldavasti pole tegu esimese korraga, mil Friske õde oma nina on kohedada lasknud - ju vist eelmise korra tulemus naist siiski ei rahuldanud. Mis aga puudutab kodutunnet ilukirurgi kabinetis, siis ühtpidi oleks see justkui hea, kuid loodame, et naine siiski päris lõikuslauale ei kavatse kolida. Nagu teame, ei lõpe mitmed ilulõikused paraku enam iluga...