Viimsis EKRE ridades kandideeriv Võrno kirjutas eile sotsiaalmeedias, et vabaajarõivastuses president talle ei meeldi. "Muul moel ei suutnud ma seletada seda, et meie president mulle nagu Orissaare seeneline praamil vastu tuleb," kirjutas Võrno, kes võrdles presidenti seenelisega.

Nagu näha, siis presidendil on paremat teha kui Võrnoga avalikult vaidlema hakata. Nõndaks värskendas Kaljulaid oma Facebooki lehe kaanefotot, lisades sinna pildi, kus Orissaare rahvamaja.

Hoolimata Kaljulaidi diskreetsest teemakäsitlusest, on Võrno maha saanud järjekordse avaldusega. "Tegin puust ja punaseks ning tõestasin. Eestis ei loe see mida öeldakse, vaid see, kes on ütleja," alustab Võrno.

"Avaldasin hiljuti oma avalikul FB seinal ühe rahvusvaheliselt kõrgelt hinnatud ja kodumaal tunnustatud moekunstniku ammu kripeldanud arvamuse. Sõnastasin selle poole leebemalt, moekaugele mõistetavamalt ja lühemalt kui tema seda teinuks," jätkab mees. Kas 90-ndatel aasta aega Baltikale meestesärke disaininud ja kolmele samal ajastul ilmunud mängufilmile kostüümikujundust teinud mees viitab tekstis kolmandas isikus iseendale, jääb esiti selgusetuks.

"Ütlesin talle - vaata mis kohe saama hakkab! Nüüd ta usub. Viljakasvatajast sõbral soovitan uuele rukkisordile minu nimi panna, sest riiklik "võrnopeksumasin" annab suuremale hulgale inimestest tööd kui Tallink ja Eesti Põlevkivi kokku," vihjab Võrno ilmselt avaliku halvakspanu osaks saanud sõnavõtule.