Kasutaja kommenteerib pildi juures, et tema arust ei ole lina sidumine kõige paremini õnnestunud ja Tanja võiks ühendust võtta professionaaliga.

"Kas te mõtlete ülemist serva? Kuna selle linaga hakkas kohutavalt palav, siis ma tõmbasin lina serva alla, et ta saaks hingata. Sellepärast ta natuke vajus. Või on mingi muu koht mis tundub valesti?," küsis Tanja selle peale sõbralikult.

"Ma ise pole muidugi linasidumise ekspert aga mulle tundub, et lina vajaks rohkem pingutamist. Lina ei peaks olema su enda õlgadelt nii laialt. See on kootud või trikoolina? Tita jalgu ei näe, need on ikka väljas linast? Kui sa pole veel kandmisnõustaja Kadriga kontakti võtnud, siis soovitan väga," vastab nõuandja ja soovitab Tanjal endiselt spetsialistile kirjutada.

"Jalad on muidugi väljas, tal on mustad püksid jalas ja neid lihtsalt ei ole pildil näha," seletab Tanja ja kinnitab, et kõik on siiski sidumisega korras.

Pildi lähemal vaatamisel saab ka kritiseerija aru, et tita jalad on lina seest kenasti väljas ja tegelikult probleemi ei ole.