Paari märgati kolmapäeval koos Londonis West Endi lähedal ning väljaanne The Sun avaldas paarist esimese ühise pildi. 32-aastase Harry ja 35-aastase Meghani suhe jõudis avalikkuse ette oktoobrikuus, mil nad olid salaja kohtamas käinud juba kolm kuud.

The Suni kaanefotol näeb, kuidas talveriietes Harry ja Meghan lähestikku mööda Piccadilly ja Shaftesbury Avenue tänavaid jalutavad.

Paar pole veel koos avalikul üritusel käinud, kuid nad on kiindumust väljendanud näiteks ühesuguseid ehteid kandes. Allika sõnul veedavad nad viimasel ajal väga palju aega koos. "Harry suhtub sellesse suhtesse väga tõsiselt," ütles allikas ajakirjale People.

Nüüd levivad ka kuulujutud, et paar on kihlunud – pole ju kuningaperes salajane kihlumine sugugi erakordne. Harry vanem vend prints William hoidis samuti uudist salajas, kui ta 2010. aastal Kate Middletonile abieluettepaneku tegi.

"Nii Harry kui Meghan mõistavad väga hästi, et nende suhte vastu tunneb avalikkus suurt huvi, kuid nad on otsustanud teineteisega koosolemist nautida ja mitte lasta sellel end häirida," ütles allikas väljaandele.