"Eks jah, Farmi-Gabrielil varastati limusiin. Pealegi Eesti esimene limusiinivargus!" naerab endine telestaar ning strippar väsinud häälega olukorra kurioossuse üle. "Limusiini ärandada on sama mõttetu kui mingi elektrirong ära ajada. Sellega ei jõua eriti kaugele. Oleks siis veel mingi kallis Audi või Mersu," ei suuda ta varaste rumalust uskuda.

Kubjas kinnitab, et oli ise eile õhtul limusiinifirmale kuuluva auto roolis ning suundus koos kahe kundega sadamasse ühe ööklubi ette. Kuidas ärandamisele eelnenud situatsioon täpselt aset leidis, jääb aga selgusetuks. "Läksime korraks sisse asju ajama," paotas ta salapäraselt ning rääkis, et järgmisel hetkel olid mehed koos limusiiniga läinud.

"Eks nad purupurjus olid. Mõtlesid, et on kõvad mehed, nagu Vin Diesel! Selle asemel et võlgu jääda ja oma eluga riskida oleks võinud seda energiat mõne kena daami poole suunata, oleks rohkem tolku olnud neist siin ilmas," itsitas mees kahjurõõmsalt mitte eriti kaugele jõudnud ja juba kinni nabitud autovaraste üle.

Ärandamisest tulenevaid kahjusid hindab Farmi-Gabriel vahemikku 5000-10 000 euro ning kuna limusiini rendibroneeringud ulatusid kuu aega ette, siis jääb mõnda aega ka plaanitud tulu saamata.