Lugeja Sandra kirjutab: "Sellise Suure eeskuju lahkumist ei saa niisama unustada. Aitäh, Kadri, et Sul oli julgus elada, julgus mõelda ja julgus öelda nagu Sa seda tegid! Sinu raamatud ja mõtted jäävad meid saatma! Need raamatud, mille järgi ma haarasin seni rasketel kui ka headel aegadel ning Sinu sõnad ja mõtted, mis pakkusid alati lohutust ja hingejõudu, sest sul oli oskus panna kirja meie jaoks need kirjeldamatud mõtted, soovid, tunded ja olukorrad elust enesest ning panna meid nende üle teistmoodi mõtlema.
Sinu eesmärk oli muuta maailma paremaks - seda sa kindlasti tegid. Siiralt kahju vaid, et see teekond ja avastamisrõõmud nõnda vara pidid lõppema Sinu jaoks. Olgu Sul seal üleval parem!"

Kädi jagab, kui suurt rolli mängis Kadri blogi tema elus: "Nii nii kurb, Kadri blogi oli üks esimesi blogisi mida lugema hakkasin ja ka ainus, ja see muutis mu elus nii mõndagi, avas silmad seal, kus nad kuidagi varem avaneda ei tahtnud."

Lugeja Liisi meenutab, kuidas Kadri oli talle julgustuseks: "Väga väga kurb, et selline inimene nii vara meie hulgast lahkus. Kadri, mulle tulevad meelde sinu sõnad.. Need on ilmselt meid kõiki erinevatel aegadel mõtlema pannud. Me küll lõpuks ei kohtunudki aga mul on alati selline tunne, et olen sind terve elu tundnud ning oled minu ellu jälje jätnud."

Imrele meenuvad Kadri sõnad tihti: "Nagu Kadri tavatses mulle öelda, et elu peab elama nii, et me midagi ei kahetseks. Peame märkama enda ümber just väikseid asju, mis meile rõõmu pakuvad ning õnnelikuks teevad ning võtma elu kui kingitust. Mõistus tõrgub uskumast, et Teda ei ole enam.....AGA ta suutis muuta väga paljude elu ning anda oskust elada elu täisväärtuslikumalt. Olen õnnelik, et selline inimene oli mu elus, puhka rahus."