Kuulduste kohaselt olevat bändi ninamees Lee Broadbent üht kontserti väisanud tüdrukut seksuaalselt ahistanud, ent mehe sõnul oli tegemist vaid sõuga, vahendab The Sun. Pealtnägijate sõnul pani Broadbent endale käed püksi ja hõõrus neid seejärel teismelisele näkku ning surus neiu pea vastu oma kubet.

Tüdruku isa esitas kaebuse ja muusik läks temaga hiljem asju klaarima, kuid lugu lõppes tüliga, sest Lee keeldus vabandust palumast. Cabbage eitab süüdistusi kategooriliselt ning Lee olevat küll lava ees rokkiva rahvaga suhelnud, aga oma käsi polevat ta endale püksi toppinud. “Turvamehed ja kõik kontserti näinud inimesed teavad, et need süüdistused on täiesti alusetud. Oleme sellisest laimust šokeeritud ja sügavalt häiritud,” lausus ansambli esindaja.

Machesterist pärit bänd oli sunnitud sõna võtma, sest pärast eilset kontserti on sotsiaalmeedia täis fännide nurinat. Üks muusikasõber kirjeldas etteastet märksõnadega “tülgastav” ja “naljanumber”. “Sõitsin oma lemmikbändi nägemiseks Šotimaalt kohale, sest selle tuuri raames nad minu kodukohas ei esine,” ütles anonüümseks jääda sooviv Kasabian fänn. “Cabbage’i etteaste oli s*** ja tülgastav. Olin eile õhtul naljanumbri tunnistajaks.”

Kasabiani kuulama läinud fänni sõnul astus Lee viimase pala ajal lavalt maha, hakkas rahva peale karjuma ja roppusi pilduma ning üritas tüli norida: “Paistis, et ta ka sülitas kellegi peale ja üritas seejärel üht noort tüdrukut nii tuhandete inimeste kui ka tema isa ees käperdada. See tüdruk ootas tunde, et oma isaga esireas olla.”

“Olin väga pahane, et midagi sellist võiks juhtuda, eriti Kasabiani kontserdil, kelle näol on tegemist ühe selle planeedi parima bändiga. Sellist asja ei tohiks teha — mul on häbi, et Kasabian valis nad end soojendama,” on noormees nördinud.

Kasabian keeldus juhtunut välismeediale kommenteerimast.