Mäletatavasti ilmus läinud aasta mais Eesti Päevalehe laupäevalehes LP pikk usutlus Hannes Võrno poegade ema ja endise elukaaslase Häli Veskaruga, kus Häli tõi välja šokeerivad põhjused, miks ta ühiselt soetatud kodust pärast pikka kooselu lahkus.

Jutu viis sellele aasta tagasi ilmunud loole saatekülaline Vahur Kersna, mainides, et Võrnole jääb elu lõpuni otsaette märk, et tema 20 aastat kestnud abielu ei lõppenud just kõige kenamalt. Mispeale Võrno pahandas: „Mis sa arvad, kas keegi ajakirjanikest on küsinud minu kommentaari sellele ja mida mina arvan? Ei ole!“ Paraku Võrno valetas.

Loo valmimise käigus pöördus artikli autor korduvalt Hannes Võrno poole kommentaari saamiseks, saates talle meili küsimustega, helistades ja saates ka sõnumi. Paraku vastas Hannes Võrno ajakirjanikule täiesti tühja meiliga, katkestas telefonikõne ja jättis ka sõnumile vastamata.

Võrno ignorantsus sai ära märgitud ka loo lõpus: Küsisime loole kommentaari ka Hannes Võrnolt. Vastuseks saatis Hannes täiesti tühja meili. Korduvmeilile ta ei vastanud, telefonikõne katkestas ja sõnumile ei reageerinud. Loe tänaseni veebis enimostetud lugu siit!