Miskipärast levib selline müüt, et naised on kehvemad lavastajad kui mehed ning Lill ja Võigemast on asunud vastupidist tõestama.

"Me ei tee tükki palgalõhest, me räägime kõigist asjadest, mis mahuvad pealkirja alla "Sugun:N", mille teemade ring on pea lõpmatu," tutvustasid Evelin Võigemast ja Mari-Liis Lill oma tükki saates "Ringvaade".

Lille sõnul on lavastuse teemad tõsised, aga plaan on läheneda neile hoopiski teise nurga alt: "Meie plaan ei ole rääkida sellest nii, et inimesed lahkuvad nuttes, vaid meie trump on see, et me läheneme nurga alt, mis on ootamatu ja meil on igal juhul juba praegu väga lõbus."

"Ma olen töötanud teatris 13 aastat ja see on esimene kord, kui ma hakkan tegema tööd mingisugusel teemal, mis mind isiklikult käivitab. Me oleme selle idee autorid, meil ei ole ühtegi produktsiooni või teatrit selja taga," rääkis Võigemast.

"Sugu: N" esietendub Vabal Laval 25. novembril ja naistel on hetkel lavastuse eelarvest puudu 30 protsenti, mis tõttu otsitakse toetajaid Hooandjas. Kui naised etenduseks vajalikku summat kokku ei saa, tuleb esimesena produtsent Kaarel Ojal oma korter müüki panna, ei tee naised nalja.