"Esimene kokakool koos ajakirjaga Sensa on nüüd möödanik. Tegime toite, mis keha puhastavad ja tervendavad või on lihtsalt leebed ja kerged seedida. Silmale sai ilu ja värve jaanuarikuu kohta ebaharilikult palju, meid ümbritseva monokroomse ilma taustal kestab seda head enegriat kindlasti tükiks ajaks," kirjeldab Evelin Facebookis, lisades, et tema jaoks oli uus kogemus korraldada tööd ja toimetusi korraga viies koduköögis, kus kokkajad erineva vilumusega.

"Kõik sujus nii kenasti, et ei pannud tähelegi, kui kella 18st oli märkamatult 22 saanud. Ja juttu jätkus kauemaks. Üks mõte selles oligi: tuleme kokku, teeme süüa ja räägime juttu."

Evelin paotab saladusekatet ka juba järgmiselt toiduakadeemialt, mis toimub 16. veebruaril: "Teeme koos keha ja hinge soojendavaid toite ning ühe imemaitsva ja piduliku jahuvaba šokolaadikoogi Eesti sünnipäevaks."