Välimus

Mõlemad naised on blondi peaga - Kadi küll veidike pikemate kiharatega ja Evelin uhke poisipeaga. Seevastu on Kadi lühem ja pisem naine kui Evelin. Praegune esileedi on Kadist, kelle hüüdnimi on Käbi, aasta noorem. Ilusad naised on igatahes mõlemad, seetõttu jäävad selles osas viiki.

Haridus

Hariduses ühendab Kadit ja Evelini A täht - mõlemad on õppinud ja lõpetanud Tartu riikliku ülikooli - Tarand on lõpetanud ajaloo ja Evelin Ilves on õppinud arstiks.

Hobid

Evelin Ilves armastab rulluisutamist ja talle meeldib küpsetada. Veel armastab naine ka fotograafiat- avas ta ju hiljaaegu enda fotonäituse Maakri tänava ilusalongis. Kadile on jällegi südamelähedane jalgpall ja tõlkimine. Nii on naine lugemishuvilisi rõõmustanud ja eesti keelde tõlkinud mitmeid teoseid.

Lapsed

Kui Kadil on lausa kolm last: Konrad, Julius ja Helmi, siis Evelinil on vaid üks, kuid see-eest kahe nimega: imearmas Kadri Keiu.

Lõpetuseks võiks öelda, et naised on ju täitsa sarnased! Nii Evelin Ilves, kui ka Kadi Tarand teavad mõlemad, mis tunne on oma abikaasat Brüsselist koju oodata. Ja muide, nii Kadi kui ka Evelin on hiljuti pidanud tagasi lükkama kuulujutud sellest nagu ootaksid nad järjekordselt last.