Kroonika väitel kirjutavat tubli päevikupidajana tuntud Evelin oma ülestähenduste põhjal Toomas Hendrik Ilvese (61) abikaasaks olemise päevist raamatut, mille üllitab kirjastus Petrone Print.

Mis siis täpsemalt ilmumas on, sel teemal Petrone Prindi üks omanikke, kirjanik Epp Petrone täna veel pikemalt ei peatunud: "Vara veel rääkida, lepingut pole, ja ei tea, kas tuleb," sõnab Epp Petrone Kroonikale andes aimu, et vähemalt läbirääkimiste tasandil on teema Evelin Ilvesega aruteluks olnud.

Kantselei lükkab väited Evelin Ilvese suhteid paljastavast raamatust ümber. "Evelin Ilves ei plaani kirjutada raamatut enda isiklikust elust ega inimestest, kellega ta seda elu jagab või on jaganud. Kirjastusega Petrone Print on jutuks olnud võimalus avaldada Evelin Ilveselt viimase 12 aasta jooksul ilmunud artiklite kogumik," sõnab kantselei pressiesindaja Toomas Sildam.

Samuti lükkab raamatu ilmumise kuulujutud tagasi Evelin Ilves isiklikult oma Facebooki leheküljel: "Kinnitan, et mingisugust raamatut vôi muud kirjatükki abielulahutuse kohta ei ole ega tule."