"Ja siis on terve rida traditsioonilisi Eesti toite, sealhulgas kukeseenekaste, aga ka munaga praetud värske koha – see on nende lemmikute lemmik. Iga kord, kui ma seda teen, vaatab Toomas õndsa näoga lakke ja ütleb, et ta pole kunagi midagi paremat söönud.
Tegelikult on see hästi lihtne, tavaline Eesti toit," paljastas meie esileedi gastronoomilise riigisaladuse.

Lisaks selgub, et Ilveste meespere ei hoia sugugi köögist eemale. "Ausalt öeldes tegi Toomas hästi süüa juba enne, kui me tuttavaks saime. Kuid 24aastasest Luukasest sai superkokk mu oma silme all. Ega ta tosina aasta eest sinna kööki kippunud, kuid isal õnnestus teda kuidagi veenda ning kahekesi nad seal siis askeldasid – n-ö meeste värk köögis.
Ja nüüd ongi meil päris palju toite, mida teevadki ainult mehed," tunnistas Evelin.

Tema sõnul võiks nende retseptidest kunagi eraldi kokaraamatu välja anda