“Tore oli, võtsime päikest, sain köhast lahti,” räägib Eve Kroonikale. “Kolm kuud põdesin, hääl oli ära, lõpuks täiega gripis. Vaevu sain sünnipäevaks vormi, aga nüüd olen jälle täiesti triksis.”

Urmas Ott olla Evet hoiatanud: “Mis sa sinna ronid, seal ju ujub kaameli s… vee peal.” Kodus tagasi, helistas Eve Urmasele: “Ei olnud seal midagi nii hull. Sa käisid seal oma seitse aastat tagasi…”

Mõistagi, nii vahva, kui diiva kuldaegade lemmikmaal Argentiinas, polnud. Ladina-ameeriklaste vastu Eve südames naljalt keegi ei saa. “Rahvas, kultuur on nii teistsugused. Aga araablastest on tuneeslased kõige kenamad. Vaatasin, nad võiksid täitsa prantsuse filmides mängida!”

Aga ei, ära Eve seekord ei armunud. “See on tavaline, et blondidele pööratakse seal tähelepanu. Ükskord hüüti lausa järele: you are my love! Üks eriti hea välimusega mees tuli rannas ligi ja kutsus õhtul diskole. Ja kiitis juurde, et pärast muidugi massaaž…!” Eve vastas: “No!”

“Eks nad ole teenimise peal väljas,” muigab Eve. “Nii et, ei varastatud ega vägistatud. Aga nagu Orumets kunagi Adale ütles: “Ju sa siis ei seisnud õige koha peal.”