Kallasti meelest näitas Henry Kõrvitsa käitumine lihtsalt lugupidamatust. "Pesapallimüts ei ole Eesti kultuuri osa. See on tulnud Ameerikast, kus on võrreldes euroopa kultuuriga hoopis teised kombed. Ameerikas elab multikoloriitne seltskond, neil pole lauakombeid. See on nende liberty," räägib Maaja Publikule. "Isegi kui meie talupoeg teise peresse külla läks, pani ta puhta särgi selga ja mütsi pähe. Ruumi sisendes võttis ta viimase aga kindlasti peast."

Etiketti läbi ja lõhki tundva inimesena jätkab ta: "Noortele meeldib mugavalt olla. Euroopa kultuuriruumi tuuakse kombeid, mis siia ei sobi. Olen mitmeid kordi rääkinud, et on olemas kõrgkultuur ja massikultuur. Mina kardan massikultuuri - see kaotab mõistuse ja virutab sulle pähe. Kõrgkultuur ei käi kunagi ringi pesapallimüts peas. Räppar pole mingi kultuurikandja."

Maaja on Eesti rahva käitumise pärast pisut mures. "Vaatasin eile uudiseid, kus näitas seda, kuidas Eesti inimene jaanipäeva pidas. Me ei oska enam pidutseda! Minu kallis Eesti rahvas on muutunud sellisteks! Las ameeriklased käivad pesapallimütsid viltu peas ja kurikad käe all. Meie ei pea ju sellised olema."