Produtsent Gunnar Loho oli Estiniga abielus pea kümme aastat ja neil on kaks tütart, kellega isa pole aastaid kohtunud. Nagu ta ütleb Publikule: "Ema pole meid kokku lasknud ja on teinud selleks kõik, et me ei kohtukski."

Gunnar Loho, kes elas Estiniga aastaid koos, ei mäleta mitte ühtegi korda, mil tema eksnaist oleks ahistatud.

"Tema jutt sellest, et ta on terve elu Eestis ahistamist tundnud, on täiesti absurdne. Esta on käinud vene koolis, kuidas ta seal lapsena end ahistatuna tundis? Tema isa on ju eestlane, mis jama ta ajab, et isa on kiusatud?"

Veel rohkem ärritub Loho eksnaise jutu peale, et Eesti peaks olema kakskeelne: "Olen hämmingus. See pole paha asi, kui inimene oskab mitut keelt. Aga kui riik oleks kakskeelne, kas see teine keel peaks tingimata olema vene keel? Kui tahame olla eurooplased, siis ehk inglise keel."

Gunnar Loho kuulub ka ise Keskerakonda, kuid ütleb, et astub sealt kohemaid välja, kui tema eksnaise sugused hakkavad poliitikat tegema.

"Ma ei kujuta ette sellist riigikogus. Ta on ju täiesti ebastabiilne naine. Kui ta minuga koos elas, siis lubas end iga väikese probleemi tõttu jõkke uputada. Mida ta veel poliitikas teeks?"