Ta oli mures enda imago pärast
Esileedi selle kohta kuidas avalikkus teda presidendikampaania ajal nägi: "Sinu juuksed, su prantsuse keele oskus, et sa lihtsalt ei jumaldanud kampaaniat ja ei küpsetanud jahu sisse maetuna saia - tead küll, kõik arvasid, et ma olen snoob ja vihkan poliitikat."

Ta oli õel, eriti teiste naise suhtes
Indira Gandhi kohta: "Peps - tige, pealetükkiv, kohutav naine." Pat Nixoni soengu kohta: "Krässus." Eunice Kennedy Shriveri kohta: "Ta tahtis kabineti abikaasaks saada."

Aga samuti ka enda abikaasa meeskolleegide suhtes
Ta ütles Charles de Gaulle'i kohta "egomaniakk", kutsus Franklin Delano Roosevelti "eputiseks" ning Martin Luther King Jr-it nimetas ta "keerukaks" ja "kohutavaks". Jackiele meeldis klatši kuulda, isegi kui see tuli FBI suust. "JFK rääkis mulle lindistusest Martin Luther Kingist, mis FBI käes oli. Ilma mingisuguse kibestumiseta jutustas ta sellest, kuidas Martin helistas tüdrukutele, et korraldada pidu meestele ja naistele, nö 'orgia' hotellis."

Kennedyd ja Johnsonid ei olnud parimad sõbrad
Teda hirmutas, et Lyndon B. Johnsonil oli alkoholiprobleem, ta oli tagamõtetega ning surus enda arvamust teistele peale. Lyndoni abikaasat kutsus ta "treenitud jahikoeraks". Ühel korral kirjeldas ta paari abielu järgnevalt: "Igakord kui Lyndon tol õhtul sõna võttis, siis võttis Claudia välja märkmiku....Ta küsis midagi süütut, umbes 'Kas su õde elab Londonis?' ja naine märkis mu õe nime koos Londoniga üles."

Ta ei olnud väga vabanenud
"Ma arvan, et naised ei peaks kunagi poliitikasse astuma. Me ei ole selle jaoks loodud," ütles ta. Kui ta oma abikaasalt Vietnami kohta küsis, tundis ta süüd, et tuletas mehele meelde midagi, mis teda masendas. "Keegi küsis, kust ma enda arvamused saan ja ma ütlesin, et ma saan kõik enda arvamused oma abikaasalt...See oli väga õudne viktoriaanse ajastu suhe, mis on parim."

Ta oli lootusetult armunud
"Mul oli Jacki üle nii hea meel, eriti nüüd, kui ta sai minu üle ainult pärast kolme koosveedetud aastat uhke olla," avaldas ta Valges Majas ülesastumisel. "See tegi teda nii õnnelikuks, see tegi mind nii õnnelikuks. Need olid meie õnnelikuimad aastad."

Tema suurimaks hirmuks oli abikaasa kaotamine
Kuuba kriisi ajal hirmutas Jackiet JFKst lahus olemine. Ta kartis, et ei suudaks kunagi temata elada. "Ma lihtsalt tahan sinuga olla ja sinuga surra ja meie lastega ka, kui sinuta elada."