Kell 12 kogunevad telemajja Valdo Pandi kolleegid, et rääkida tema olulisusest raadio- ja teleajakirjanduses ning meenutada Panti kui kolleegi. Valdo Pandist kõnelevad Enn Eesmaa, Kaja Kärner, Indrek Treufeldt, Marju Lauristin ja Hagi Šein. Voldemar Lindström aga esitleb äsja valminud raamatut "Elu kui mäng", mis on tagasivaade Valdo Pandi elu- ja töökalendrites kirjapandule.

Valdo Pandi sünniaastapäevale on pühendatud ka ETV2 homne teemaõhtu. Kell 19.30 algav meenutusprogramm toob ekraanile filmid, saated ja katkendid, mis annavad ilmeka ülevaate legendaarse ajakirjaniku loomingulisest käekirjast ja olemusest.

Valdo Pandile pühendatud meenutusi leiab ka ERRi teistest programmidest.

Valdo Pant oli raadio- ja teleajakirjanik, publitsist ning dramaturg, kes saavutas oma loomingu ja esinemistega usalduse, tunnustuse ning populaarsuse. 1948. aastal sai Pandist Eesti Raadio korrespondent. Ajalehtedele kaastööde kirjutamisega oli ta ameti nii selgeks õppinud, et tõusis kiiresti tippreporteriks. Telekommentaator sai Valdo Pandist ametlikult 1966. aasta augustis ning vaataja-kuulaja pidas teda juba siis tunnustatud meistriks. Pant esitas alati küsimusi mõtlemiseks, arutamiseks, ridade vahele peidetud mõtete tabamiseks. Pärand, mille Valdo Pant jättis, on nii rikkalik, et pakub küllaga ainest ja mõtlemist tänagi.