Avalikkusele oli Jacqueline Kennedy sarmikas, elegantne ja kuninglik. Paraku paljastab Darwin Porteri raamat "A Life Beyond Her Wildest Dreams" moeikoonist esileedi suure seksihimu. Kuna John F. Kennedy pettis oma abikaasat pidevalt, ei jäänud Jackie Kennedy võlgu. Raamat paljastab, et Jackie Kennedyl oli suhe paljude Hollywoodi kuulsate näitlejatega. Naise armukeste nimekirja kuuluvad Warren Beatty, Paul Newman, Gregory Peck ja Frank Sinatra. Viimane oli John F. Kennedy hea sõber, kuid sai hästi läbi ka Jackiega ja nende lühike armulugu leidis aset 70ndatel.

Pärast president JFK atendaati oli Jackie Kennedy suurimaks lohutajaks Bobby Kenndey. "Bobby on alati minu juures, kui teda vajan..." sõnas kord Jackie sõpradele. Tõepoolest, kui ta kaotas esimese lapse, oli John F, Kennedy sõprade ja armukestega laevareisil. Bobby Kennedy oli see, kes teatas Jackiele haiglas kurva uudise surnud lapsest ja lohutas teda sageli. Kuid pärast venna surma, hakkas Bobby Kennedy veetma aina rohkem aega Jackiega ja vennalastega. Tema oma perekond jäi tagaplaanile. Kennedyte perekond teadis saladust - Jackie ja Bobby olid armunud, reisisid alatihti koos ja Bobby elas tihti naise pool. Hommikuti saatis ta Jackie lapsed kooli ning suundus pärast seda tööle.

Paraku jõudis Bobby Kennedy lisaks Jackiele pidada vahelduva eduga ka teisi armukesi. Jackie Kennedy tegi sama - näiteks oli tal aastal 1964 üheöösuhe Marlon Brandoga. Nad olid suure seltskonnaga viibinud ööklubis, kuniks Brando jõudis Jackie koju. Oma eluloos meenutab Brando, et Jackie võttis ohjad enda kätte ja küsis: "Kas sa soovid minuga öö veeta?" ja mees vastas: "Ma arvasin, et sa ei küsi seda iial" Brando mainis, et Jackie oli voodis võrratu.

Darwin Porter raamat "A Life Beyond Her Wildest Dreams" väiab, et Jackie maksis Bobbyle kätte ka ühe teise afääri eest ning valis relvaks Teddy Kennedy. Kuuldavasti veetsid nad esimese öö koos Teddy sünnipäeval, mil mees sai 36aastaseks. See võis olla vast ilus kingitus mehele, kes valis ka oma abikaasa Jackie järgi - Joan Kennedyl olevat olnud Jackiega sarnasusi.

Aastal 1968 tehti Bobby Kennedyle presidendikampaania ajal atendaat. Pärast Bobby mõrva kaotas Jackie igasuguse kindluse ja abiellus laevandusmagnaat Aristoteles Onassisega. See abielu polnud õnnelik ja liitu ei soosinud ka Onassise lapsed. Onassis ise leidis õige pea lohutust oma pikaajalise kallima Maria Callase kaisust. Jackiel olid oma vallutused.

Pärast Bobby surma ja ebaõnnestunud abielu Onassisega, leidis Jackie end aina enam Teddy Kennedy lohutavate käte vahelt. Teddy Kennedy tunnistas kord: "Ma olin alati Jackiesse armunud. Kui Jack suri, teadsin ma, et tal on suhe Bobbyga... Kuid Bobby polnud ju alati temaga... Lõpuks olin mina tema elus."

See, et Kennedyte vennad vahetasid omavahel naisi ja samade naistega jagas sageli voodirõõme ka nende isa, on avalik saladus. Kui tõene on aga Darwin Porteri raamat "A Life Beyond Her Wildest Dreams", pole teada. Paraku on raamat müügil ja Kennedyte klann pole midagi teinud, et Jackie suhet Teddy Kennedyga ümber lükata.